طرز تهيه دسر ماقوت زعفراني

یک نت ـ طرز تهيه يك دسر ماقوت بسيار خوشمزه
دسر ماقوت زعفراني

طرز تهيه دسر ماقوت,

آموزش درست كردن دسر ماقوت,

طرز تهيه دسر هاي سنتي ايران,

در حکایت اینکه ماقوت با شیر درست میشه یا با آب بین علما اختلافه

اما طی تحقیقات اینجانب اصلیت این دسر با آب تهیه میشه

اماتر اینکه ولی!! با شیر خوشمزه تر میشه :)

بعضیا معتقدن که اونی که باشیر درست بشه همون فرنیه که خب راست هم میگن دیگه!!

حالا صلاح مملکت خویش خسروان دانند خواه با شیر بپز خواه با آب بپز ولی در هر حال بپز

مواد لازم

آب یا شیر (  4 لیوان ) ** آرد نشاسته ( 3 قاشق غذاخوری ) ** آرد گندم ( 2 قاشق غذاخوری )

 شکر ( 4 یا 5 قاشق غذاخوری ) ** کره( 50 گرم) ** گلاب( 1/4 لیوان )

وانیل یا پودر هل ( 1/8 قاشق چایخوری) **  زغفران و مغز بادام و پسته به میزان لازم

طرز تهیه:

 3 لیوان از شیر یا آب رو میذاریم بجوشه

آرد نشاسته و آرد ذرت رو در یه لیوان شیر یا آب سرد باقیمونده حل میکنیم

و از صافی رد میکنیم تا مایه ی یه دستی حاصل بشه

و این مایه رو آروم به شیر یا آب درحال جوش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا گلوله نشه

بعد از اینکه دسر شروع به غلیظ شدن میکنه پودر هل یا وانیل ( یه کدومش باید باشه ) و

گلاب و زعفرونی رو که در 4/1 فنجون آب جوش دم کردیم رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم

وقتی دسر تقریبا" به غلظت دلخواهمون رسید شکر و کره رو اضافه میکنیم

( اگه شکر رو زودتر اضافه کنیم دسر به غلظت کمتری میرسه یا دیرتر غلیظ میشه )

 اگه دوست داشتین میتونین یه مقدار خلال بادوم و پسته هم بهش اضافه کنین:))

 http://s5.picofile.com/file/8128892368/%D9%85%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%AA_%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg

 اگه دوست داشتین خیلی سفت بشه چن ساعت بذارینش تو یخچال

وگرنه چن ساعت تو دمای محیط موندنش هم کفایت میکنه

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده

دیدگاه‌ها

خیلی ممنون از مطالبتون