آموزش و طرز تهيه كوكوي اسفناج

یک نت ـ آموزش و طرز تهيه كوكوي اسفناج
كوكوي اسفناج

طرز تهيه كوكوي اسفناج ,

آموزش كوكوي اسفناج ,

آموزش پخت كوكوي اسفناج,

اسفناج ( نیم کیلو ) ** سیب زمینی پخته ( 2 - 3 عدد متوسط ) ** پیاز ( 1 عدد درشت )

 

سیر ( 2 حبه ) ** تخم مرغ ( 6 عدد ) ** نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

اسفناج رو پاک کرده خوب میشوریم و خورد میکنیم و تفت میدیم تا یه کم آبش کشیده بشه

http://s5.picofile.com/file/8129953292/%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC1.JPG

سیب زمینی پخته و سیر و پیاز رو رنده میکنیم و به اسفناج خنک شده اضافه میکنیم

http://s5.picofile.com/file/8129953468/%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC2.JPG

نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغها رو یکی یکی به موادمون میزنیم و خوب هم میزنیم و

میریزیم در روغنی که خوب داغ شده و روی شعله ی ملایم قرار میدیم و درشو هم میبندیم

http://s5.picofile.com/file/8129955126/%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC_6.JPG

و مثل همه ی کوکوها  بعد از اینکه برشته شد برش میگردونیم تا روی دیگه ش هم برشته بشه

http://s5.picofile.com/file/8129953534/%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC3.JPG

اگه بخوایم برش های منظمی داشته باشیم باید صبر کنیم تا خوب سرد بشه

http://s5.picofile.com/file/8129953600/%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC4.JPG

و اضافه شو هم تو ظرف دربسته برای وعده ی بعد میذاریم یخچال:))

http://s5.picofile.com/file/8129953692/%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC5.JPG

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده