آموزش و طرز تهيه بستني كارملي خوشمزه

یک نت ـ آموزش و طرز تهيه بستني كارملي خوشمزه
بستني كارملي

آموزش و طرز تهيه بستني كارملي خوشمزه

موادلازم :

شیر                           1 لیتر
شکر برای کارامل           1 پیمانه

شکر                          یک دوم پیمانه

ثعلب                          4 قاشق چایخوری سر صاف

وانیل                          به مقدار کم

طرز تهیه :

شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار میدیم تا کارامل بشه ، نیازی نیست هم بزنیم ، فقط کافیه گاهی ظرف رو تکون بدیم تا وقتی که شکر کارامل بشه .

یک دوم شکری هم که جداگونه داشتیم با ثعلب مخلوط کرده و کنار میذاریم

شیر رو روی حرارت قرار میدیم تا داغ بشه و بعد مخلوط ثعلب و شکر رو بتدریج اضافه کرده و همزمان با همزن دستی سریع هم میزنیم تا ثعلب گلوله نشه ..

بعد مخلوط شیر و شکر و ثعلب رو داغ داغ به کارامل داغمون اضافه کرده و همزمان با هم زن دستی هم میزنیم تا همه ی مواد یکدست بشن ... ممکنه کارامل خودشو کمی بگیره ... اشکالی نداره ..

مایه ی بستنی رو از رو حرارت برداشته و اینقدر هم بزنین تا اگه کاراملی هم بسته شده ، تو شیر حل بشه ...

از داغی که افتاد تو فریزر گذاشته و هر چند وقت یکبار هم بزنین .....

وقتی که بستنی کمی خودشو گرفت میتونین مقداری خامه ی فرم گرفته یا تیکه های خامه ی یخ زده اضافه کرده و مجددا تو فریزر قرار بدیم ( یا که اصلا خامه نریزیم ، هم با خامه و هم بدون خامه خوشمزه است)و مراحل هم زدن رو ادامه بدیم تا به فرم دلخواهمون در بیاد .

امتیاز: 
هنوز رایی ثبت نشده