تاریخ انتشار: 27 ژوئن 2014 شماره مطلب: 520673 تعداد بازدید: 842 نظرات: 1
یک نت ـ آموزش درست كردن موس زعفرانی
آنچه دیگران می خوانند:
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شیر1 پیمانه
خامه 100 گرم
خلال پسته به میزان لازم
پودر قند 120 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری حل شده در 1/3 اب سرد و بن ماری شده
زعفران1 قاشق غذا خوری آبکرده
ابتدا سفیده های تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیده ها پف کرده و از ظرف جدا نگردد.
سپس خامه و زعفران را اضافه کنید و مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند ادامه دهید.
مواد که با هم خوب مخلوط شد پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و خلال پسته را نیز به آن بیافزایید.
و در ظرف مخصوص از قبل چرب کرده اید، بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل 2 ساعت قرار دهید و بعد در ظرف مخصوص برگردانید.
موضوع:
دیدگاهها